Ik heb iets belangrijks te vertellen …
Jouw verhaal!

maar dit is mijn verhaal

Host

Als host zorg ik ervoor dat gasten zich prettig en welkom voelen op het evenement. Want bubbels gaan pas bruisen en muziek klinken als de gasten zich op hun gemak voelen. Als gastvrouw zorg ik graag voor deze verbinding. Verbinding tussen jou en mij en tussen jou en andere gasten.

Hier vertel ik je meer

Presentatrice

Op de voorgrond voel ik me op mijn gemak. Zo op mijn gemak dat ik daar altijd mezelf kan zijn… Dat maakt dat ik als presentatrice jouw verhaal op het podium als geen ander kan vertellen. In mijn rol als lady speaker kan ik tijdens het evenement jouw boodschap overbrengen. 

Hier vertel ik je meer

Dagvoorzitter

Bij het organiseren van een symposium of congres is niets zo belangrijk als een gedegen voorbereiding. Wie kan jouw verhaal het beste uitdragen? En welke kennis doet er echt toe om te delen? Als dagvoorzitter en presentator ondersteun ik je daar graag bij. We gaan samen op zoek naar een inhoud…

HIER VERTEL IK JE MEER

Voice over

Je bent er klaar voor om jouw product of dienst aan te prijzen in een bedrijfsfilm of reportage. De beelden schieten in gedachten al voorbij, maar het bedenken van de juiste boodschap blijkt een stuk lastiger. Een boodschap moet kort en bondig zijn, en de voice over het beeld versterken.

Hier vertel ik je meer

Ik verbind mijn rollen met één gemeenschappelijk talent: contact maken. Met jou, je speciale gasten, de zaal en de camera. Met een aanstekelijke dosis energie verleid ik het publiek. Ben extravert om mensen in beweging te krijgen en juist weer beschouwend wanneer het nodig is. Ik omlijst mijn interactiekracht met een verfrissende flair en eindeloze nieuwsgierigheid in mensen. Een professioneel podiumdier met altijd één belangrijke boodschap op de lippen:
Jouw verhaal! 
Mijn verhaal

Samenwerking

Ik ben trotse partner van Samen in de Regio Dit is een netwerk wat bestaat uit bedrijven, verenigingen, stichtingen en (semi-)overheid. Ze vertegenwoordigen de meest uiteenlopende vakgebieden, maatschappelijke doelen en projecten maar hebben één ding gemeen. Ze zien de waarde in van iets betekenen voor elkaar en voor de samenleving. Partners helpen elkaar dan ook met gesloten beurzen. 
Maatschappelijk betrokken ondernemen is een voorrecht en daarom is FRIS Presentaties partner van Samen in de Regio.