‘Blaas je verhaal leven in met een voice-over’

Mijn verhaal

Voice-over

Je bent er klaar voor om jouw product of dienst aan te prijzen in een bedrijfsfilm of reportage. De beelden schieten in gedachten al voorbij, maar het bedenken van de juiste boodschap blijkt een stuk lastiger. Een boodschap moet kort en bondig zijn, en de voice over het beeld versterken. Als je het mij vraagt is het de combinatie van het juiste verhaal, beeld en stemgeluid dat elkaar versterkt. Daar kan ik je bij helpen…

Met de juiste voice-over maak ik het verschil

In mijn ogen is het grote voordeel van video de kracht van visualisatie. Je kunt je kijker iets laten zien en dat blijft vaak langer in het geheugen hangen. Als voice over maak ik indruk met mijn stemgeluid door jouw boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen. En met diezelfde stem breng ik emotie in een verhaal. Dat kan voor een productvideo, een commercial, maar even zo goed voor e-learning. Wat vaak opvalt, is dat mensen bij het schrijven van een voice over uitgaan van een geschreven tekst. Toch is spreektaal heel anders. Ik help je graag bij het schrijven van een voice over. Benieuwd hoe ik dit aanpak? Ik laat het je zien en horen.

Benieuwd wat ik nog meer voor jou kan betekenen? Naast voice-over ben ik ook werkzaam als host, presentatrice en dagvoorzitter

Samenwerken?

Bel mij op +31 (0) 22 62 62 01 

Of stuur mij een e-mail

Mijn klanten vertellen

Marlies heeft met Doing Better samengewerkt als Nederlandse Voice-Over voor e-learning modules omtrent “Echografie”.
Een aantal kenmerken van Marlies: Duidelijk, open, warm en meedenkend. Deze eigenschappen maken het samenwerken met Marlies erg prettig. Daarnaast is Marlies erg servicegericht en heeft ze een goed gevoel voor humor, ook onder stressvolle situaties.
De opnamen van Marlies zijn altijd van hoge kwaliteit en deadlines worden altijd gehaald. Kortom; een hele goede partner voor Nederlandse Voice-Over-opdrachten!
Marlies, bedankt voor de prettige samenwerking en ik kijk uit naar toekomstige gezamenlijke projecten!

Danny BogersDoing Better


Marlies kan op een geheel eige(n)wijze manier een groep leerlingen weten te boeien. Voorlezen, zingen, beetje toneelspelen, niks is te gek voor deze vakvrouw!

Marijn Staps Boekhandel Quist 


Marlies van Lier deed een voortreffelijke job als presentatrice van de Conservatorium Talent Award (JazzinDuketown editie 2013). Zij had zich zeer goed voorbereid dat resulteerde in een zeer professionele presentatie van de kandidaten.

Bert Boeren – Jazz in Duke Town