‘Een podiumdier met één belangrijke boodschap: jouw verhaal!’ 

Contact

Presentatrice

Op de voorgrond voel ik me op mijn gemak. Zo op mijn gemak dat ik daar altijd mezelf kan zijn… Dat maakt dat ik als presentatrice jouw verhaal op het podium als geen ander kan vertellen. In mijn rol als lady speaker kan ik tijdens het evenement jouw boodschap overbrengen. En nog belangrijker: de interactie aangaan met het publiek. Want niets is zo belangrijk als jouw publiek meenemen in jouw verhaal…

Presenteren tijdens een evenement

Een pittige wervelwind op hakken, dat ben ik! Enne… niet te serieus hoor. Met een pakkende anekdote, interactie met het publiek of een grapje tussendoor, breng ik emotie in het verhaal. Dat heeft ook een keerzijde. Als ik bij een opdracht voor het Hospice een prachtig kunstwerk in teken van afscheid onder ogen krijg, schiet ik vol… Op zo’n moment deel ik mijn gevoelens met het publiek en laat ik de kwetsbare kant van mezelf zien. Als ladyspeaker kan ik ervoor zorgen dat de gasten nog lange napraten over jouw evenement. Dus laat het presenteren tijdens het evenement aan mij over, zodat jij je als organisator onder jouw gasten kan begeven, netwerken en genieten!

Presenteren voor de camera

Het is een vak apart, maar ik word er heel blij van: presenteren voor de camera. In overleg met jou en de producent kijken we samen hoe we jouw boodschap het beste kunnen overbrengen. Als het aan mij ligt met een vleugje humor, interactie en een grapje tussendoor; juist dat brengt emotie in het verhaal. Presenteren doe ik onder andere voor de camera van ZuidWest TV. Daar laat ik van mezelf horen in programma’s met een maatschappelijk karakter en presenteer ik mijn favoriete programma POD!UM. In dit programma neem ik de kijker mee in de wereld van kunst en cultuur. Naast presentatie vervul ik in het programma POD!UM ook de rol van redactie. Ik plan de filmlocaties, draaidagen, maak het onderwerp eigen en bereid de interviews met gasten voor. Daar krijg ik enorm veel energie van! Benieuwd hoe ik voor de camera presenteer? Ik laat het je graag zien.

Benieuwd wat ik nog meer voor jou kan betekenen? Naast presentatrice ben ik ook werkzaam als host, dagvoorzitter en voice-over

Samenwerken?

Bel mij op +31 (0) 6 22 62 62 01

of stuur mij een e-mail

Mijn klanten vertellen

Je komt zelden een opvallend talent als Marlies tegen. Als directeur van Samen in de regio huurde ik Marlies in als presentatrice voor onze netwerkdinnershow in 2016. Sindsdien heeft ze meerdere presentaties van onze evenementen voor haar rekening genomen, waaronder de DialOOOgtafels, onze netwerkbarbecue en het netwerkdiner.

Ik ben echt onder de indruk van de manier waarop Marlies steeds weer deelnemers enthousiast kan maken.

Marlies is betrokken en professioneel en heeft gevoel voor humor. Zij bereidt zich goed voor en met haar samenwerken voelt alsof ze onderdeel van het eigen team is. Ze heeft aan een half woord genoeg en daarom beveel ik Marlies van harte aan.

Anita Karremans – Samen in de Regio


Marlies presenteert al jaren het Kid Dynamite Jazz Festival op de laatste zondag van juni op Katendrecht in Rotterdam. Ze doet dat vol enthousiasme en toewijding, bereidt zich altijd grondig voor en is heel zelfstandig en punctueel.

Buiten het presenteren is Marlies iemand die graag het team een handje helpt. Het is een feestje om met Marlies te werken!

Eva van der Vegt – Evanement


Marlies pakt tijdens de opnames de rol die haar past professioneel op. Niet alleen voor de camera maar ook achter de schermen stelt ze de mensen die voor het eerst met een camera te maken krijgen op hun gemak. Een prettige en professionele presentatrice!

Maarten van den Boom – ZuidWest TV