‘Als host zorg ik ervoor dat gasten zich prettig en welkom voelen. ’

Over mij

Host

Als host zorg ik ervoor dat gasten zich prettig en welkom voelen op het evenement. Want bubbels gaan pas bruisen en muziek klinken als de gasten zich op hun gemak voelen. Als gastvrouw zorg ik graag voor deze verbinding. Verbinding tussen jou en mij en tussen jou en andere gasten.

Een host maakt verbinding

Stel je bent aanwezig op een evenement, een bijeenkomst of een netwerkborrel. Er zijn veel mensen en het liefst wil je met iedereen even praten. Jezelf voorstellen. Maar zomaar op iemand afstappen is in jouw ogen een té hoge drempel. Niets is zo spannend als ergens zijn waar je nog niemand kent. Hoe fijn is het dan als je niet zelf de allereerste stap hoeft te zetten om jezelf aan iemand voor te stellen? Dat kan ik voor je doen!

Een host legt de basis

Het begint allemaal met een gesprek. Een gesprek over wat je doet en waar je naar op zoek bent. Als host verzorg ik de eerste kennismaking met die ander. Die wellicht precies dezelfde drempel ervaart. Ik zorg voor de interactie tussen jou en de ander. Dat kan bij elke gelegenheid. Als host kan ik zorgen voor verbinding vanaf een podium, maar even zo goed bij een evenement waar netwerken op de agenda staat. Ik leg de basis voor een eerste frisse ontmoeting en vertel graag jouw verhaal.  

Benieuwd wat ik nog meer voor jou kan betekenen? Naast host ben ik ook werkzaam als presentatrice, dagvoorzitter en voice-over

Samenwerken?

Bel mij op +31 (0)6 22 62 62 01
Of stuur mij een e-mail

Mijn klanten vertellen

Marlies ken ik al heel wat jaar vanuit het netwerk. De laatste jaren is Marlies nauw betrokken geweest bij alle TGIF borrels in Bergen op Zoom.

Sinds 2017 is het Meeting Point de plek tijdens TGIF BOZ waar ondernemers actief aan elkaar worden voorgesteld en verschillende tips worden gegeven op het gebied van netwerken. Ook dit jaar is Marlies van Lier van FRIS Presentaties weer aanwezig geweest als host om nieuwe bezoekers van TGIF actief met elkaar te verbinden. Dit heeft ze samen met Koen Oosterwaal van het StartersCentra West-Brabant gedaan.

In 2017 hebben we samen het Meeting Point in het leven geroepen. Iedereen weet namelijk hoe het is om op een netwerkborrel te komen waar je nog maar weinig andere gasten kent. Marlies heeft gezorgd voor een warme ontvangst waar je op een laagdrempelige manier kennis maakt met andere ondernemers. En niet zomaar ergens achteraf, maar gewoon tussen de andere VIP tafels. Want je komt er uiteindelijk ook gewoon voor een hele leuke avond.

Marlies en Koen vinden het superleuk om ondernemers met elkaar in contact te brengen en deze spontane ontmoetingen tussen ondernemers te stimuleren. Voor je het weet sta je te praten met een nieuwe klant of potentiële businesspartner. Door het Meeting Point zijn er mooie nieuwe contacten ontstaan. Ook heb ik zelf weer nieuwe ondernemers ontmoet, dankzij Marlies.

Verder ken ik Marlies van verschillende partijen waar wij van PION Horeca & Promotie betrokken bij waren. Marlies was daar vaak als host aanwezig. Marlies is kundig in haar vak, een fijn mens om in je nabije omgeving te hebben waar je een zakelijk of mooi gesprek mee kunt hebben. En mocht je daar nu eens geen zin in hebben, dan is Marlies ook een mooi mens om een gezellige leuke avond mee te beleven. Voetjes van de vloer en handen in de lucht!

Als laatste kan ik je Marlies ook aanbevelen als voice-over voor je voicemail van je telefoon of het inspreken van radioberichten. Een fijne herkenbare stem! Marlies bedankt voor alle jaren van TGIF BOZ. Ik hoop dat we snel weer een nieuwe klus kunnen aangaan!

Meike van den Heuvel Pion Horeca en Promotie


Daar zat ik dan als ondernemer met een goed idee: een informatiemiddag organiseren rondom de privacywetgeving (AVG). Er waren natuurlijk meerdere aanbieders die ditzelfde idee hadden opgevat, maar ik wilde het anders doen omdat ik zag dat ondernemers door de bomen het bos niet meer zagen. Met de stappen van de overheid als leidraad ging ik samen met een specialistenpanel de ondernemers concrete handvatten bieden.

De organisatie van het evenement was in handen van Reflectit, de vaste communicatiepartner van No Corners. De opzet en de organisatie waren dus onder controle, maar ik stond nog voor een laatste uitdaging: Wie gaat het evenement in goede banen leiden? Wie zorgt voor de interactie tussen de bezoekers in de zaal, het specialistenpanel en mij als spreker?

Via mijn netwerk kwam ik in contact met Marlies van Lier van Fris Presentaties. Een week voor het evenement hebben we met het complete team kennisgemaakt, geluncht en het hele programma doorgesproken. Daar merkten we al snel dat er een klik was tussen alle partijen. Marlies begreep snel dat het belangrijk was om de soms toch wat technische taal van de specialisten te vertalen voor het publiek. Een belangrijke doelstelling van het evenement was om begrijpelijke informatie te delen.

Op de dag zelf hadden we zo’n vijftig bezoekers. Marlies wist vanaf het begin de juiste vragen te stellen en de communicatie over en weer heel goed te begeleiden. Voor mij als initiatiefnemer van het evenement was de inzet van Marlies zeker een belangrijke succesfactor voor het event. Bij een volgend evenement maak ik dus graag weer gebruik van de diensten van Marlies!

Peter van der Puyl – No Corners