‘Van je laten horen? Ik help je graag’

 

Over mij

Contact

ContactHeb jij behoefte aan een sparringpartner? Iemand die met een frisse blik naar jouw congres of evenement kijkt? In een kennismakingsgesprek laat ik je graag weten wat ik voor jou kan betekenen.

Als geen ander begrijp ik dat er een hoop komt kijken bij het organiseren van een congres of evenement. De boodschap moet kloppen bij hetgeen dat je wil uitstralen. En bij het publiek dat jouw evenement of congres bezoekt. Even zo belangrijk is de techniek, de aankleding en de catering. Hoe zorg je ervoor dat dit alles op rolletjes draait?

Als dagvoorzitter en presentatrice tijdens diverse congressen en evenementen bied ik je graag een helpende hand. Ik kan je vertellen wat wél werkt, maar eveneens wat je beter niet kunt doen. Soms heb je de meest waanzinnige ideeën en samen kunnen we kijken of dit ook daadwerkelijk haalbaar is.

Heb jij het gevoel dat jouw idee nog in de kinderschoenen staat? En kun je een helpende hand goed gebruiken? Laten we er samen eens naar kijken. Voor de optimale invulling van jouw congres of evenement. Met als doel: dat jij zorgeloos kunt genieten van de dag zelf!

We kunnen mailen, bellen of elkaar in real life ontmoeten. Dat kan fysiek live, maar tegenwoordig doe ik dat ook veelvuldig online. Ik denk graag inhoudelijk met je mee en ik leg je uit wat ik in de rol van dagvoorzitter of presentatrice voor jou kan betekenen. Laten we kennismaken?

Met frisse groet,

Marlies van Lier

FRIS Presentaties
t: +31 6 22 62 62 01
e: marlies@frispresentaties.nl

Privacy Policy

Ik heb iets belangrijks te vertellen… maar ik vertel niet zomaar iets over jouw persoonsgegevens!”   

Wanneer ik jouw verhaal mag vertellen, ontvang ik soms persoonsgegevens zoals je naam, telefoonnummer of e-mailadres.

Ik verzamel zelf geen gegevens, ik ontvang alleen de gegevens die jij aan mij geeft. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren van mijn werkzaamheden en deel ik niet met derde partijen. Ook gebruikt mijn website geen cookies, zo houden we het lekker overzichtelijk.

Natuurlijk ben ik een verbinder en breng ik mensen graag met elkaar in contact. Mocht ik leuke connecties zien waarvan ik denk dat jullie de perfecte zakelijke match zijn, dan kan ik jullie met elkaar in contact brengen. Mocht je dit liever niet willen, kun je mij dit altijd laten weten.

 

Contact

 

Kijk mij daar nou! 
Toen al het hoogste woord.
En nu nog net zo enthousiast. 
Dus wil je een frisse eerste ontmoeting?
Bel of mail mij dan!